Lindéről és partnereiről

Linde logó

A Linde Gáz Magyarország Zrt. abban érdekelt, hogy partnereinek minél szélesebb körű szolgáltatást nyújtson. Ennek érdekében megbízható üzleti kapcsolatokat építünk ki mindazokkal a gyártó cégekkel, melyek termékei, gyártmányai gázainkat használják működésükhöz. Piaci stratégiánk szerint hosszútávú kapcsolatokra törekszünk és komplett megoldást kívánunk nyújtani, egyfajta „solution provider”-ként, így üzleti partnereink termékei közvetlenül is megvásárolhatók vagy bérelhetők tőlünk.

Linde autó
Vákuumszigetelt csőhálózat
Linde munkaállomás
Linde autó
Vákuumszigetelt csőhálózat alkatrészei
Linde munkaállomás
Worthington logó

60 éve Észak-Amerika vezető acélfeldolgozó vállalata, a termékek és szolgáltatások széles választékát nyújtva az ügyfeleknek különféle piacokon, beleértve az autóipart, az építőipart, a mezőgazdaságot és a gázipart. A Worthington a folyékony nitrogénes tárolók, csökkentett kipárolgású szállító eszközök, kriogén tároló rendszerek globális szállítója. Gyártmányai a hazai vásárlók között is jól ismertek. A társaság számos terméket gyárt gáz- és kriogén alkalmazásokhoz, szállításhoz és minta tároláshoz, gázipari berendezésekhez.

Dewar edények
Chart Industries logó

A Chart Industries, Inc. az energia- és gázipari berendezések kiemelkedő műszaki színvonalú, gyártója. Egyedi termékportfóliója a folyékony gázellátási lánc minden szakaszában felhasználásra kerül.
A Chart a cseppfolyósított földgázzal, a hidrogénnel, a biogázzal és széndioxid elkülönítéssel kapcsolatos technológiák, berendezések és szolgáltatások vezető szolgáltatója.
Több mint 25 globális telephellyel rendelkezik az Egyesült Államoktól, Ázsiáig, Ausztráliáig, Indiáig, Európáig és Dél-Amerikáig. Elkötelezettek saját csapattagjai, beszállítói, ügyfelei és közösségei felé.

Kisnyomású mobiltartályok
Sintesy logó

Érzékelők, hardver és szoftver rendszerek gyártója, amelyek felügyelik az orvosi gáz riasztásokat, monitorozzák a laboratóriumokat és automatizálják a kriobankokat. Telemetriai rendszerük lehetővé teszi a berendezések és rendszerek távoli elérését és távvezérlését a GSM / GPRS hálózaton keresztül. (Jellemző alkalmazások a kriogén tartályok, palackkötegek, gázhálózatok monitorozása, vagy pl. az IVF központok laboratóriumai is, ahol a kriogén edényekben folyamatosan ellenőrizni kell a folyékony nitrogén hőmérsékletét / szintjét.)
Szoftveres megoldást kínál a biológiai minták nyomon követhetőségére a donortól származó minta gyűjtésétől a kontrollált körülmények között történő tárolásig és manipulációig, egészen a betegre történő esetleges átültetésig.

Biológiai minták szoftveres nyomon követése
Kriogén fagyasztók felügyeleti szoftver
CryoAction logó

A CryoAction a teljes test krioterápiás berendezéseinek (krioszauna) gyártója. Ügyfelei a legfontosabb sport-, gyógy- és wellness létesítmények, edzőtermek és speciális krioterápiás szolgáltatók. A CryoAction tervezi, gyártja, telepíti, szervizeli és karbantartja összes saját előállítású krioterápiás eszközét valamint együttműködik a gázágazat néhány vezető partnerével, kezdve a BOC-tól, az Egyesült Királyság legnagyobb folyékony nitrogén-szállítójától a magyar Lindéig. A CryoAction páratlan termékskálával és szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek kielégítik az egész test krioterápiás ellátás igényeit.

Krio szaunák
Worthington logó
Chart Industries logó
Sintesy logó
CryoAction logó