Dewar edény tartozékok

Worthington logó

Görgős lábazat és billentő állvány

Az erős alumínium, 5-görgős lábazat lehetővé teszi a hűtők és dewar edények könnyű és biztonságos mozgatását. Válasszon a következő három méret közül: 396 mm, 478 mm vagy 678 mm átmérőjű egységhez. Az LD25 típus billentő állvánnyal is rendelhető mellyel a mobilitás és nitrogén átfejtés tovább egyszerűsödik. A görgők mindkét változat esetén reteszelhetőek.

Bővebben

Folyadék lefejtő készülék

A folyadék lefejtő készülék lehetővé teszi az LD25, az LD35 és az LD50 edényekből a nyomás alatti cseppfolyós nitrogén kényelmes lefejtését legfeljebb 8 liter/perc sebességgel. Az alacsony nyomás (10 psig/0,7 bar) biztosítja a biztonságos adagolást egy fázisszeparátoron vagy egy tartozék átfejtő tömlőn keresztül. Az alaptermék egy db fázisszeparátorral érkezik. P/N 366597

Bővebben

Merőedények és mérőrudak

Mérőedény segítségével kényelmesen és biztonságosan férhetünk hozzá kis mennyiségben nitrogénhez. A mérőedény kapacitása 12cm3. A különböző hosszúságú mérőrudak segítségével az edényünk cseppfolyós gáz szintje egyszerűen leolvasható.

Bővebben

Védőkesztyűk és kötények

A kriogén biztonsági felszerelések teljes kínálata a felhasználó védelme érdekében. Kriogén kesztyűk – rendelkezésre állnak csukló, könyök és a kar hosszúságban, több méretben.
Kriogén kötények – több méretben állnak rendelkezésre

Bővebben

Kriogén fázis szeparátorok

A veszélyes fröccsenés minimalizálására tervezett fázisszeparátorok három különböző méretben érhetők el, amelyek lehetővé teszik a folyadékok különböző nyitott tárolóedényekbe való átfejtését. A két nagyobb fázisszeparátor úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a Worthington átfejtő tömlők 3/8”-os MNPT végéhez.

Bővebben

Átfejtő tömlők

Szabványos átfejtő tömlők rugalmas, rozsdamentes acélból, amelyek alkalmasak kriogén folyadékok áttöltésére, és 1,2 m vagy 1,8 m hosszúságúak. A tömlők 3/8 hüvelykes NPT apa csatlakozóval és CGA295 anya csatlakozóval vagy CGA295/CGA295 anya csatlakozóval vannak felszerelve. Vákum-köpenyes tömlők szintén elérhetők. Egyedi Igényekhez igazodva egyedi tömlők is gyárthatók.

Bővebben

Kettős oxigén érzékelő

Mérési tartomány 0 -25 O2%
Tápegység: 230V – 5VA
Pontosság < 2% a teljes mérési tartományban. Várható élettartam: ~ 5 év (2 év garancia) Ajánlott karbantartás: fél évente LCD 4,3" 65K színes érintőképernyő, valós idejű órával Méretek: 160 x 130 x 60 mm

Bővebben

Vizuális és hangjelző modul

Piros: Magas prioritású riasztás
Sárga: Közepes prioritású riasztás
Zöld: Normál állapot
Figyelmeztető hang, nyomógomb az ideiglenes némításhoz (24V = kimeneti jel az S210)
Falra rögzíthető, műanyag kivitel
Méretek:160x90x50 mm

Bővebben

Továbbá elérhető még:

Nyakba helyezhető szűrőhengerek. Fiola eltávolító szerszám a fagyasztókban nem megfelelően elhelyezett elemek biztonságos eltávolításához

Bővebben